Nokia C32 64GB/4GB Black

 169,00

1 op voorraad

Bij dit product wordt de Wettelijke Thuiskopieheffing in rekening gebracht.
Als je een nieuwe telefoon of tablet koopt, betaal je eenmalig de Wettelijk verplichte Thuiskopieheffing.

Iedereen mag voor eigen gebruik een kopie maken van auteursrechtelijk bescherm werk, zoals muziek en films. Met de Thuiskopieheffing worden de artiesten, auteurs en producenten hiervoor gedeeltelijk gecompenseerd. De heffing is dan ook Wettelijk Verplicht.

Product Omschrijving

Deze Nokia C32 van Nokia is bedoeld om je te voorzien in de basisfuncties van een smartphone. Dit toestel heeft geen onnodige extra’s, maar doet gewoon waarvoor hij bedoeld is. Op het internet rondkijken en door je social media browsen is waar deze telefoon goed in is!

De telefoon heeft een werkgeheugen van 4 GBGB en 128 GBGB aan opslag. Het scherm is met een diagonaal van 6.5 inch van een mooi formaat, en dit scherm heeft een resolutie van 1600×720. Al met al heeft Nokia een mooi en betaalbaar toestel neergezet!

Leuke camera’s voor het schieten van plaatjes

Voorop het toestel zit een 8-megapixel camera voor selfies en videobellen. Deze mooie telefoon beschikt achterop over twee verschillende cameralenzen. Een macrolens is leuk als je geïnteresseerd bent in macrofotografie; dat zijn foto’s van heel dichtbij Ook is er een Hoofdlens, die een resolutie van 50 megapixel heeftft.

Leuk en scherp display

Deze Nokia C32 is uitgerust met een IPS-LCD scherm met een resolutie van 1600×720. Dit betekent dat je alles op scherp beeld bekijkt. Deze telefoon is niet klein en is niet groot, en eigenlijk is dit wel heel fijn! Zo heb je het voordeel dat alles lekker makkelijk is af te lezen, maar de telefoon is ook nog fijn vast te houden en past in de meeste broekzakken.

Vlotte prestaties en vlot internet via 5G

Maak jij redeliijk veel foto’s en video’s en speel je ook graag af en toe een spelletje op je smartphone? Dat is allemaal prima mogelijk met dit toestel wat een opslag heeft van 128 GB. Deze telefoon van Nokia beschikt over 4GB aan werkgeheugen, voldoende om de meeste apps moeiteloos te draaien. Wil je de wat zwaardere apps gebruiken, zoals bijvoorbeeld 3D games, dan kan de telefoon wel een stuk langzamer worden.

Spatwaterdicht dus beschermd tegen druppels

De glazen achterkant van de Nokia C32 geeft dit toestel een unieke look, deze look is heel populair onder high-end toestellen. De IP-53 rating van de Nokia C32 betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor een klein beetje water.

Irritant hè, die melding dat je geen foto’s meer kunt maken omdat het geheugen van je telefoon bijna vol is. Met de Nokia C32 is dat verleden tijd, want je kunt het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart. Ook kun je tegelijkertijd een tweede simkaart gebruiken, zodat je op al je nummers bereikbaar bent.

Toestel Specificaties

Extra informatie