Motorola Moto G54 5G Midnight Blue 256GB

Oorspronkelijke prijs was: € 269,00.Huidige prijs is: € 229,00.

1 op voorraad

Bij dit product wordt de Wettelijke Thuiskopieheffing in rekening gebracht.
Als je een nieuwe telefoon of tablet koopt, betaal je eenmalig de Wettelijk verplichte Thuiskopieheffing.

Iedereen mag voor eigen gebruik een kopie maken van auteursrechtelijk bescherm werk, zoals muziek en films. Met de Thuiskopieheffing worden de artiesten, auteurs en producenten hiervoor gedeeltelijk gecompenseerd. De heffing is dan ook Wettelijk Verplicht.

Product Omschrijving

Als je opzoek bent naar een budgettelefoon waar je gewoon normale taken mee kunt uitvoeren, dan is deze Motorola Moto G54 zeker weten een goede optie. Je krijgt een prima telefoon waarmee je kunt appen, Facebooken, Snapchatten en simpele spelletjes kan spelen, maar je houdt je portemonnee te vriend!

Daarnaast heeft de Motorola Moto G54 een simpele 50 megapixel camera waarmee je plaatjes schiet om te delen met vrienden en familie. Met de 6000mAh-batterij en de zuinige hardware kom je lange dagen prima door zonder op te laden! Op het 6.5 inch scherm kijk je prettig een film of serie.

Leuke camera’s voor het schieten van plaatjes

De dubbele camera van de Motorola Moto G54 is erg handig bij het maken van foto’s. Als je een foto wil maken van een groot gebouw of een grote groep, dan komt de ultragroothoeklens goed van pas. . De tweede lens is een ultra-groothoeksensor van 8 megapixel. De 50 megapixel hoofdcamera zorgt ervoor dat jij in de meeste situaties mooie en scherpe foto’s maakt. Deze telefoon heeft een selfiecamera met een resolutie van 16MP.

Fijne schermgrootte

Dit toestel met een full-HD displayresolutie levert een haarscherpe weergave op. Zo geniet je optimaal van al jouw favoriete films, series en games. Deze telefoon is niet klein en is niet groot, en eigenlijk is dit wel heel fijn! Zo heb je het voordeel dat alles lekker makkelijk is af te lezen, maar de telefoon is ook nog fijn vast te houden en past in de meeste broekzakken.

Vlotte prestaties en vlot internet via 5G

Deze telefoon van Motorola heeft en mid-range processor onder de motorkap. Deze is krachtig genoeg voor alledaagse apps, zoals sociale media, maar is niet krachtig genoeg voor de zwaardere apps.

Draadloos laden

Tegenwoordig kan er heel veel draadloos, zo ook het opladen van je telefoon. De Motorola Moto G54 beschikt dan ook over draadloos opladen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken om kabels als je je telefoon wilt opladen. Dankzij snelladen is de batterij van deze Motorola Moto G54 binnen no time weer helemaal opgeladen. Zo hoef je niet lang te wachten voor je je toestel weer kunt gebruiken.

Toestel Specificaties

Extra informatie

Filiaal

Kleur

Opslag

RAM Geheugen

Staat