Reviews

Aanrader

5,0 rating
12 maart 2019

Bij dit bedrijf een Apple Watch 3 gekocht. Vriendelijk, snelle levering met DHL. Goede ervaring. Aanrader.

Leo in t Veld

Samsung S7 gekocht , in doos 16 maanden gebruikt, als nieuw

5,0 rating
2 februari 2019

Samsung S7 aangeschaft,{gebruikt,maar als nieuw} als service hebben ze alle gegevens overgezet in het aangeschafte toestel,
dat is pas service,hartelijk dank

Albert Dijk {Goningen}

Top bedrijf

5,0 rating
26 januari 2019

Dit is een bedrijf waar klanten blij van worden! Ik ben hier klant met mijn hele gezin en afgelopen periode heb ik weer ervaren waarom. Kosten nog moeite gespaard om de juiste accessoires te krijgen. Geduld was het enige wat werd gevraagd. Iedere keer telefonisch op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Echt super tevreden.

Johan ten Hage

Altijd klantvriendelijk

5,0 rating
8 januari 2019

Ik wilde een nieuwe gsm kopen en werd zoals altijd goed geholpen! Goed advies, hij wist precies wat ik nodig had. Daarna heeft hij als keurig overgezet voor me. De sfeer tussen beide personen is erg goed. Ze gaan met respect met elkaar om en met de klant.

Ingrid Plinsinga

bliksemwerk

5,0 rating
6 januari 2019

Vlak voor sluitingstijd kwam ik in Assen binnen met lastige vraag: voor duits medion tablet, welke geen bellen functions bezit, maar wel simsleuf heeft, een sim only met enkel internet,geen bellen, en zelfde dag alles activeren. In no time geholpen. Bravo!!!

Johan von den brincken

Zeer prettig bedrijf

5,0 rating
15 december 2018

Zeer prettig bedrijf. Onze dochter haar telefoon had waterschade opgelopen. Mobieltjes en zo hebben een keurige verklaring opgesteld voor de verzekering waardoor de afhandeling bij de verzekering ook erg snel verliep. Mobieltjes en zo hebben vervolgens een nieuwe telefoon voor haar besteld en grotendeels geïnstalleerd waardoor zij binnen 5 dagen weer over al haar gegevens kon beschikken. Top geregeld!

Henriëtte Vuijst

Aanrader

5,0 rating
15 november 2018

Al enkele keren bij Mobieltjes En Zo geweest, twee keer een smartphone gekocht. Prima advies en met vragen kun je er altijd terecht. Geweldig, zo vriendelijk en zo geduldig je te woord wordt gestaan. Prima klantenbinding, ik kan anderen zeer zeker aanraden om daar een mobieltje te kopen!

Aly Lutke

Ik werd op sympathieke wijze geholpen

5,0 rating
18 juli 2018

Ik heb op 17 juli 2018 een nieuwe Huawei P20 Pro Twillight gekocht bij Mobieltjesenzo.
Wat me erg opviel was de sympathieke wijze waarop ik werd geholpen.
Alle gegevens werden keurig voor me overgebracht van mijn Oneplus3 inruiltoestel naar de nieuwe Huawei P20 Pro.
Terwijl ik daar op stond te wachten werden ander klanten direct snel geholpen, o.a. bij vervanging van een Iphone scherm.
Mijn indruk was bijzonder goed en kan deze Telecomwinkel zeker aanbevelen.
Hierin onderscheidt deze winkel zich van grootwinkelbedrijven, het vakmanschap direct aan de balie.
Ik kom daar graag weer terug, niet alleen voor een product maar zeker voor de goede en vakkundige service.
Met vriendelijke groet,
Cees Castricum

Cees Castricum

Goede communicatie

5,0 rating
16 juli 2018

Heb een iPhone 8 Plus 256 Gb aangeschaft. Mijn iPhone 7 zilver 128Gb is tegen een keurige prijs ingeruild, De verdere procedure is uitstekend verkopen. Goede adequate communicatie, Snelle toezending van de aankoop. Top…dit bedrijf is een aanrader !

De Kruif Juridisch Advies BV

Geen discussie

5,0 rating
2 juli 2018

Het nieuwe scherm van mijn i-phone werkte niet goed. Werd onmiddellijk zonder “discussie” vervangen. Vriendelijk en top service. Heel tevreden over.

Ida
4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (Gebasseerd op 58 recensies)
Uitstekend88%
Goed12%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Schrijf hieronder jouw recensie