Reviews van klanten en Zo

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
14 april 2023

Telefoon,Iphone 12, ter reparatie aangeboden. Behuizing moest vervangen. Afspraken worden keurig netjes nagekomen en ze houden je prima op de hoogte van de voortgang van de reparatie.

Steven Bekman

Advies en service

Rated 5 out of 5
29 maart 2023

Als je een nieuw toestel wil aanschaffen en ‘door het mobiele bos de bomen niet meer ziet’ is dit de plek! Eerlijk en helder advies en dan wordt alles voor je in orde gemaakt terwijl je koffie mag drinken bij de buren. Een tien !

Bé en Beja

Beja Koops

Geweldige service

Rated 5 out of 5
24 december 2022

Na goed advies een zo goed als nieuwe tweedehands Iphone gekocht. Het zelf installeren (vanaf Android) ging helaas niet helemaal goed. Dus terug naar de winkel, waar ze me goed geholpen hebben met het overzetten van de data etc. Ik heb bovendien de telefoon mogen omwisselen naar een andere kleur. Ik heb nu helemaal de telefoon zoals ik die graag wilde!

Echt top service!

Alice

iPad mini

Rated 5 out of 5
25 juli 2022

Kort geleden via Marktplaats een nieuwe IPad mini 6 gekocht. Was een show model, maar de prijs was zeer redelijk. Netjes met verlengde garantie geleverd. Zeer tevreden over snelle reactie. Helaas was PostNL iets minder snel.

Wat mij betreft is dit bedrijf een aanrader.

Rob Prins

Top zaak

Rated 5 out of 5
20 juli 2022

Een geweldige zaak met zeer goede service 👌🏻 Goede uitleg en scherpe prijzen kortom zeer tevreden en zeker een aanrader!!

Alida

Veel dank!!

Rated 5 out of 5
14 juli 2022

Na een uitgebreid en duidelijke uitleg eindelijk een nieuwe telefoon gekocht.

Ik had het niet beter kunnen treffen…wat een service,vriendelijk en meedenkende personeel.

En heb je iets met de telefoon waar je zelf niet uitkomt…gewoon de winkel binnenlopen en ze helpen je.

M’n complimenten voor alle medewerkers.

Roelie

Reparatie Samsung S9

Rated 5 out of 5
15 april 2022

Na een val van mijn drie jaar oude Samsung S9 bleek de volume knop (-) geblokkeerd te zijn. Na een herstart boot de telefoon in Veilige Modus en kan dus niet veel meer behalve bellen en SMS-en. Niet fijn. Toch bleek reparatie goed te doen van deze ‘glazen telefoon’. Helemaal uit elkaar en knoppen/printplaatje vervangen. In 24 uur tijd weer een goed werkende telefoon voor 30 euro. HULDE voor de goede service.

R. de Haas, Assen.

Telefoon scherm (intern) kapot.

Rated 5 out of 5
24 november 2021

Geweldige service!! Ze herkennen gelijk het probleem en zijn zeer klantvriendelijk! Ik raad het iedereen aan om hier heen te gaan. Ze denken met je mee! Mijn telefoon heeft in een half jaar tijd al best wat gekost kwa reparaties. Toen kwam ik bij Mobieltjes en Zo terecht en had ik een nieuwe voorscherm nodig. De achterkant was niet nodig, maar ze waren zo vriendelijk om deze cadeau te geven, zodat ik een telefoon had die zowel als voor en achterkant de zelfde kleur heeft nu. Dat waardeer ik enorm!

Melissa

Inruil Iphone en aanschaf Apple Watch

Rated 5 out of 5
18 november 2021

Afgelopen week een Iphone 11 ingeruild na aanschaf van een Iphone 13. Omdat ik ook een Apple Watch wou heb ik bij inleveren van de 11 de AP 7 aangeschaft. Dit verliep allemaal vlekkeloos via de mail. Snelle reactie, en de afspraken werden netjes na gekomen. Ben dan ook zeer tevreden over de aankoop en het contact met Ricardo. Top!

Dick

IPhone X achterkant gesneuveld

Rated 5 out of 5
12 mei 2021

IPhone X gebracht voor reparatie achterkant .keurig volgens afspraak vervangen ,door eigenaar perfect geholpen en regelde ook nog een juiste type hoes en glasplaatje voor de voorkant .top service ga zo door !

Bouke Norg

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 83 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Schrijf hieronder jouw recensie