Reviews

Altijd klantvriendelijk

5,0 rating
8 januari 2019

Ik wilde een nieuwe gsm kopen en werd zoals altijd goed geholpen! Goed advies, hij wist precies wat ik nodig had. Daarna heeft hij als keurig overgezet voor me. De sfeer tussen beide personen is erg goed. Ze gaan met respect met elkaar om en met de klant.

Ingrid Plinsinga

bliksemwerk

5,0 rating
6 januari 2019

Vlak voor sluitingstijd kwam ik in Assen binnen met lastige vraag: voor duits medion tablet, welke geen bellen functions bezit, maar wel simsleuf heeft, een sim only met enkel internet,geen bellen, en zelfde dag alles activeren. In no time geholpen. Bravo!!!

Johan von den brincken

Zeer prettig bedrijf

5,0 rating
15 december 2018

Zeer prettig bedrijf. Onze dochter haar telefoon had waterschade opgelopen. Mobieltjes en zo hebben een keurige verklaring opgesteld voor de verzekering waardoor de afhandeling bij de verzekering ook erg snel verliep. Mobieltjes en zo hebben vervolgens een nieuwe telefoon voor haar besteld en grotendeels geïnstalleerd waardoor zij binnen 5 dagen weer over al haar gegevens kon beschikken. Top geregeld!

Henriëtte Vuijst

Aanrader

5,0 rating
15 november 2018

Al enkele keren bij Mobieltjes En Zo geweest, twee keer een smartphone gekocht. Prima advies en met vragen kun je er altijd terecht. Geweldig, zo vriendelijk en zo geduldig je te woord wordt gestaan. Prima klantenbinding, ik kan anderen zeer zeker aanraden om daar een mobieltje te kopen!

Aly Lutke

Ik werd op sympathieke wijze geholpen

5,0 rating
18 juli 2018

Ik heb op 17 juli 2018 een nieuwe Huawei P20 Pro Twillight gekocht bij Mobieltjesenzo.
Wat me erg opviel was de sympathieke wijze waarop ik werd geholpen.
Alle gegevens werden keurig voor me overgebracht van mijn Oneplus3 inruiltoestel naar de nieuwe Huawei P20 Pro.
Terwijl ik daar op stond te wachten werden ander klanten direct snel geholpen, o.a. bij vervanging van een Iphone scherm.
Mijn indruk was bijzonder goed en kan deze Telecomwinkel zeker aanbevelen.
Hierin onderscheidt deze winkel zich van grootwinkelbedrijven, het vakmanschap direct aan de balie.
Ik kom daar graag weer terug, niet alleen voor een product maar zeker voor de goede en vakkundige service.
Met vriendelijke groet,
Cees Castricum

Cees Castricum

Goede communicatie

5,0 rating
16 juli 2018

Heb een iPhone 8 Plus 256 Gb aangeschaft. Mijn iPhone 7 zilver 128Gb is tegen een keurige prijs ingeruild, De verdere procedure is uitstekend verkopen. Goede adequate communicatie, Snelle toezending van de aankoop. Top…dit bedrijf is een aanrader !

De Kruif Juridisch Advies BV

Geen discussie

5,0 rating
2 juli 2018

Het nieuwe scherm van mijn i-phone werkte niet goed. Werd onmiddellijk zonder “discussie” vervangen. Vriendelijk en top service. Heel tevreden over.

Ida

Professionele uitleg

5,0 rating
8 juni 2018

waren op zoek naar een eerlijke en goede iPhone(twijfel 6,6S en 7) voor onze dochter, en kwam bij mobieltjes & zo terecht. heb telefonisch contact gezocht en kreeg een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker aan de lijn. heeft verschillen tussen toestellen professioneel uitgelegd en ben op zijn advies uitgegaan. echt top service en een aanrader. de iPhone 7 via de site bestelt en dag later keurig en netjes thuis bezorgd, helemaal compleet en als nieuw, en een super blije dochter. bedankt hiervoor en ga zo door.

martin post

Klein mankementje

5,0 rating
12 april 2018

Onlangs kocht ik een jong gebruikt toestel bij Mobieltjes en zo in Beilen.
Je wordt er prettig en professioneel geholpen.
Ook toen er helaas een klein mankementje bleek te zijn aan het toestel is dit door Remy snel opgelost.
Ben erg content met Mobieltjes en zo en met mijn telefoon.
Bedankt voor de goede (after) service!
Hier kom ik graag terug.

Mathieu

Nieuwe samsung

5,0 rating
17 december 2017

Op 17 december 2017 nieuwe samsung gekocht de oude ingeruild voor een mooie prijs. We waren een paar dagen op vakantie en dachten ,moeten we het wel doen of niet doen omdat je er niet vandaan komt, maar we hadden er een goed gevoel bij. We zijn prettig geholpen. Alles gelijk over gezet naar de nieuwe telefoon. Vriendelijk en deskundig personeel toppie. Echt aan te bevelen.

R. Arends
5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (Gebasseerd op 48 recensies)
Uitstekend100%
Goed0%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Schrijf hieronder jouw recensie