Reviews

Transparante en eerlijke service

5,0 rating
13 augustus 2019

Helaas had onze hond flink in de iPad gebeten. Mobieltjes en Zo was de hele tijd erg transparant in hun werkwijze en de kosten. Gelukkig konden ze hem repareren! Later was er nog iets met het scherm en dat hebben ze met super goede en voordelige service opgelost. Wij zijn zeer tevreden!!

Pauline Siemensma

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Pauline,
Hartelijk dank voor je review en de lovende woorden. Hier doen we het ten slote voor.
Team Mobieltjes en Zo

Ik heb hier een nieuwe iphone xr gekocht, mijn ervaringen zijn:

5,0 rating
4 augustus 2019

Mobieltjes en Zo, waar klantvriendelijkheid, hulpvaardigheid met adviezen en uitleg heel gewoon is.
Als je hier bent geweest, weet je waar je de volgende keer een telefoon gaat kopen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze, Winkelier van het jaar 2019 Drenthe zijn geworden in de categorie telefoon winkels. Succes gewenst met jullie winkel.

-Mente

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Mente,
Hiervoor doen we het!
Veel plezier met u iPhone XR en tot een volgende keer.
Team Mobieltjes en Zo

Een Samsung A10 gekocht. Alle benodigdheden keurig overgezet, prima uitleg gegeven.

5,0 rating
8 juli 2019

Ik ben nergens zo`n klantvriendelijkheid tegengekomen als bij de mensen van dit kleine bedrijf.
Wat een service!

Maarten Visser

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Maarten,
We hebben het graag gedaan.
Veel plezier van de A10 en tot een volgende keer
Team Mobieltjes en Zo

Perfect!

5,0 rating
8 juli 2019

Wat een toppers Ricardo en Niek. Helpen je overal bij. Geven goede adviezen en kunnen ook nog meerdere dingen tegelijk. Super team, prima zaak!

Sylvia

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Sylvia,
Bedankt voor de lovende woorden
Veel plezier ervan en tot een volgende keer
Team Mobieltjes en Zo

5 sterren voor Mobieltjes & Zo

5,0 rating
28 mei 2019

Mobieltjes en Zo heeft het karakter van een oude vertrouwde dorpswinkel. Vriendelijk en hulpvaardig personeel en technisch zeer sterk. De winkel heeft een hoge gunfactor. Mijn volgende telefoon koop ik weer bij hen.

Jan

Goed geholpen

5,0 rating
30 april 2019

Goed en snel geholpen. Ga hier zeker vaker heen.

Jasper

Aanrader

5,0 rating
12 maart 2019

Bij dit bedrijf een Apple Watch 3 gekocht. Vriendelijk, snelle levering met DHL. Goede ervaring. Aanrader.

Leo in t Veld

Samsung S7 gekocht , in doos 16 maanden gebruikt, als nieuw

5,0 rating
2 februari 2019

Samsung S7 aangeschaft,{gebruikt,maar als nieuw} als service hebben ze alle gegevens overgezet in het aangeschafte toestel,
dat is pas service,hartelijk dank

Albert Dijk {Goningen}

Top bedrijf

5,0 rating
26 januari 2019

Dit is een bedrijf waar klanten blij van worden! Ik ben hier klant met mijn hele gezin en afgelopen periode heb ik weer ervaren waarom. Kosten nog moeite gespaard om de juiste accessoires te krijgen. Geduld was het enige wat werd gevraagd. Iedere keer telefonisch op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Echt super tevreden.

Johan ten Hage

Altijd klantvriendelijk

5,0 rating
8 januari 2019

Ik wilde een nieuwe gsm kopen en werd zoals altijd goed geholpen! Goed advies, hij wist precies wat ik nodig had. Daarna heeft hij als keurig overgezet voor me. De sfeer tussen beide personen is erg goed. Ze gaan met respect met elkaar om en met de klant.

Ingrid Plinsinga
4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (Gebasseerd op 64 recensies)
Uitstekend89%
Goed11%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Schrijf hieronder jouw recensie