Reviews

Een 2e hands Samsung Galaxy A8 gekocht

5,0 score
15 oktober 2020

Ze wouden alles overzetten van mijn oude mb naar de Samsung A8..
Maar ik was mijn pincode kwijt en de oude wou niet meer aan..
Maar wat een geduld hebben ze, na een dik uur en een eindje wandelen kwam mijn pincode weer boven..
Ze hebben het voor elkaar gekregen ondanks dat de oude constant uit ging.
Gelukkig alle inhoud van mijn oude toch over kunnen zetten..Echt een aanrader Toppers zijn jullie..erg klantvriendelijk..

Johanna

Top bedrijf

5,0 score
25 september 2020

Vanmiddag nieuwe beeldscherm laten plaatsen op mijn IPhone. Super netjes en snel gedaan. Vriendelijk en vakkundig personeel. Echt een aanrader.

Andre

Mijn Apple Mac lijkt wel nieuw

5,0 score
9 april 2020

De laatste tijd verliep op mijn Mac heel traag.
Ik vernam dat Mobieltjes en Zo mij hiermee zou kunnen helpen. En dat deden ze !!
Het lijkt nu weer een nieuwe Mac.
Geweldige service! Bedankt!

Theo

Top

5,0 score
2 april 2020

Vandaag telefoon ingeruild en nieuwe gekocht .
Super geholpen en nette inruilprijs gekregen .
Helemaal top

Bas Bartholomeus

winkelier van het jaar 2020 Drenthe !!

5,0 score
18 maart 2020

hier kunnen vele winkeliers een voorbeeld aan nemen: erg klantvriendelijke eerlijke jongens, weten waar ze het over hebben, goeie service en advies.
Mijn zus en ik komen hier zeker terug als we weer een nieuwe mobiel gaan aanschaffen of als we probleem hebben met ons mob-je.
We hopen dat jullie in 2020 ook weer winkelier van het jaar worden

Anneke en Petra

Iphone x waterschade

5,0 score
1 maart 2020

Mijn iPhone x kapot door waterschade, met een super service doet mijn telefoon weer als hoe het moet

ANONIEM

Gebruikte i-phone 7

5,0 score
1 januari 2020

Zeer tevreden over advies, product en service. Direct de batterij laten vervangen, er ontstond een technisch probleem dat keurig onder garantie werd opgelost. Opvallend is de goede sfeer, vriendelijkheid en bereidheid het voor de klant perfect te doen. Ze hebben alle tijd voor je, zelfs al staan er uiten mensen geduldig te wachten op hun kans aan de beurt te mogen komen. Alle lof! Menno

Menno Kooistra

Transparante en eerlijke service

5,0 score
13 augustus 2019

Helaas had onze hond flink in de iPad gebeten. Mobieltjes en Zo was de hele tijd erg transparant in hun werkwijze en de kosten. Gelukkig konden ze hem repareren! Later was er nog iets met het scherm en dat hebben ze met super goede en voordelige service opgelost. Wij zijn zeer tevreden!!

Pauline Siemensma

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Pauline,
Hartelijk dank voor je review en de lovende woorden. Hier doen we het ten slote voor.
Team Mobieltjes en Zo

Ik heb hier een nieuwe iphone xr gekocht, mijn ervaringen zijn:

5,0 score
4 augustus 2019

Mobieltjes en Zo, waar klantvriendelijkheid, hulpvaardigheid met adviezen en uitleg heel gewoon is.
Als je hier bent geweest, weet je waar je de volgende keer een telefoon gaat kopen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze, Winkelier van het jaar 2019 Drenthe zijn geworden in de categorie telefoon winkels. Succes gewenst met jullie winkel.

-Mente

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Mente,
Hiervoor doen we het!
Veel plezier met u iPhone XR en tot een volgende keer.
Team Mobieltjes en Zo

Een Samsung A10 gekocht. Alle benodigdheden keurig overgezet, prima uitleg gegeven.

5,0 score
8 juli 2019

Ik ben nergens zo`n klantvriendelijkheid tegengekomen als bij de mensen van dit kleine bedrijf.
Wat een service!

Maarten Visser

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Maarten,
We hebben het graag gedaan.
Veel plezier van de A10 en tot een volgende keer
Team Mobieltjes en Zo

4.9
4,9 score
4.9 van de 5 sterren (Gebasseerd op 71 recensies)
Uitstekend90%
Goed10%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Schrijf hieronder jouw recensie