Reviews van klanten en Zo

Fijne zaak.

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2023

Ze denken mee. Zijn correct, hulpvaardig en vriendelijk.

Koop Smid.

Fijne zaak.

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2023

Ze denken mee, zijn correct, hulpvaardig en vriendelijk.

Koop Smid

Een aanrader voor iedereen in Assen.

Rated 5,0 out of 5
19 juli 2023

Niet voor het eerst meegemaakt. Bij dit bedrijf ben je nog een echte klant. Gewoon zoals het hoort. Deskundige medewerkers. Goede adviezen. En heel belangrijk: begrijpelijke uitleg, ook voor minder geschoolden in deze branche. Men luistert naar de klant en probeert die echt te helpen. Geen woorden ,maar daden!! En dat op een uiterst vriendelijke manier. Zoals ik via, via aan dit adres ben gekomen, kan ik dit zelf ook een ieder aanbevelen. Ga zo door Ricardo samen met je fijne medewerkers.

Dave Woltinge

Overzetten telefoon

Rated 5,0 out of 5
12 juli 2023

Super fijn geholpen!!! Vriendelijke medewerkers en geweldige service bij het overzetten van gegevens. Nogmaals bedankt 🙂

Maya

Eerlijk, open, uitstekende service

Rated 5,0 out of 5
3 juli 2023

Ik ben geweldig geholpen in deze winkel. Nieuwe accu besteld en geplaatst in een wat ouder toestel. Zeer correcte open communicatie en begrip. Zo nodig kom ik vanuit het midden van het land voor advies of problemen weer naar Assen!

Ineke

Geweldige zaak en Service!

Rated 5,0 out of 5
29 juni 2023

Klantvriendelijk stressbestendig en eerlijk!

tp

Uitstekende service

Rated 5,0 out of 5
14 april 2023

Telefoon,Iphone 12, ter reparatie aangeboden. Behuizing moest vervangen. Afspraken worden keurig netjes nagekomen en ze houden je prima op de hoogte van de voortgang van de reparatie.

Steven Bekman

Advies en service

Rated 5,0 out of 5
29 maart 2023

Als je een nieuw toestel wil aanschaffen en ‘door het mobiele bos de bomen niet meer ziet’ is dit de plek! Eerlijk en helder advies en dan wordt alles voor je in orde gemaakt terwijl je koffie mag drinken bij de buren. Een tien !

Bé en Beja

Beja Koops

Geweldige service

Rated 5,0 out of 5
24 december 2022

Na goed advies een zo goed als nieuwe tweedehands Iphone gekocht. Het zelf installeren (vanaf Android) ging helaas niet helemaal goed. Dus terug naar de winkel, waar ze me goed geholpen hebben met het overzetten van de data etc. Ik heb bovendien de telefoon mogen omwisselen naar een andere kleur. Ik heb nu helemaal de telefoon zoals ik die graag wilde!

Echt top service!

Alice

iPad mini

Rated 5,0 out of 5
25 juli 2022

Kort geleden via Marktplaats een nieuwe IPad mini 6 gekocht. Was een show model, maar de prijs was zeer redelijk. Netjes met verlengde garantie geleverd. Zeer tevreden over snelle reactie. Helaas was PostNL iets minder snel.

Wat mij betreft is dit bedrijf een aanrader.

Rob Prins

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 89 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Schrijf hieronder jouw recensie