Reviews

Een Samsung A10 gekocht. Alle benodigdheden keurig overgezet, prima uitleg gegeven.

5,0 rating
8 juli 2019

Ik ben nergens zo`n klantvriendelijkheid tegengekomen als bij de mensen van dit kleine bedrijf.
Wat een service!

Maarten Visser

Perfect!

5,0 rating
8 juli 2019

Wat een toppers Ricardo en Niek. Helpen je overal bij. Geven goede adviezen en kunnen ook nog meerdere dingen tegelijk. Super team, prima zaak!

Sylvia

5 sterren voor Mobieltjes & Zo

5,0 rating
28 mei 2019

Mobieltjes en Zo heeft het karakter van een oude vertrouwde dorpswinkel. Vriendelijk en hulpvaardig personeel en technisch zeer sterk. De winkel heeft een hoge gunfactor. Mijn volgende telefoon koop ik weer bij hen.

Jan

Goed geholpen

5,0 rating
30 april 2019

Goed en snel geholpen. Ga hier zeker vaker heen.

Jasper

Aanrader

5,0 rating
12 maart 2019

Bij dit bedrijf een Apple Watch 3 gekocht. Vriendelijk, snelle levering met DHL. Goede ervaring. Aanrader.

Leo in t Veld

Samsung S7 gekocht , in doos 16 maanden gebruikt, als nieuw

5,0 rating
2 februari 2019

Samsung S7 aangeschaft,{gebruikt,maar als nieuw} als service hebben ze alle gegevens overgezet in het aangeschafte toestel,
dat is pas service,hartelijk dank

Albert Dijk {Goningen}

Top bedrijf

5,0 rating
26 januari 2019

Dit is een bedrijf waar klanten blij van worden! Ik ben hier klant met mijn hele gezin en afgelopen periode heb ik weer ervaren waarom. Kosten nog moeite gespaard om de juiste accessoires te krijgen. Geduld was het enige wat werd gevraagd. Iedere keer telefonisch op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Echt super tevreden.

Johan ten Hage

Altijd klantvriendelijk

5,0 rating
8 januari 2019

Ik wilde een nieuwe gsm kopen en werd zoals altijd goed geholpen! Goed advies, hij wist precies wat ik nodig had. Daarna heeft hij als keurig overgezet voor me. De sfeer tussen beide personen is erg goed. Ze gaan met respect met elkaar om en met de klant.

Ingrid Plinsinga

bliksemwerk

5,0 rating
6 januari 2019

Vlak voor sluitingstijd kwam ik in Assen binnen met lastige vraag: voor duits medion tablet, welke geen bellen functions bezit, maar wel simsleuf heeft, een sim only met enkel internet,geen bellen, en zelfde dag alles activeren. In no time geholpen. Bravo!!!

Johan von den brincken

Zeer prettig bedrijf

5,0 rating
15 december 2018

Zeer prettig bedrijf. Onze dochter haar telefoon had waterschade opgelopen. Mobieltjes en zo hebben een keurige verklaring opgesteld voor de verzekering waardoor de afhandeling bij de verzekering ook erg snel verliep. Mobieltjes en zo hebben vervolgens een nieuwe telefoon voor haar besteld en grotendeels geïnstalleerd waardoor zij binnen 5 dagen weer over al haar gegevens kon beschikken. Top geregeld!

Henriëtte Vuijst
4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (Gebasseerd op 61 recensies)
Uitstekend89%
Goed11%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Schrijf hieronder jouw recensie