I.v.m. Coronavirus zijn wij wel geopend maar werken wij met aangepaste openingstijden: Lees Meer

Reviews

winkelier van het jaar 2020 Drenthe !!

5,0 rating
18 maart 2020

hier kunnen vele winkeliers een voorbeeld aan nemen: erg klantvriendelijke eerlijke jongens, weten waar ze het over hebben, goeie service en advies.
Mijn zus en ik komen hier zeker terug als we weer een nieuwe mobiel gaan aanschaffen of als we probleem hebben met ons mob-je.
We hopen dat jullie in 2020 ook weer winkelier van het jaar worden

Anneke en Petra

Iphone x waterschade

5,0 rating
1 maart 2020

Mijn iPhone x kapot door waterschade, met een super service doet mijn telefoon weer als hoe het moet

ANONIEM

Gebruikte i-phone 7

5,0 rating
1 januari 2020

Zeer tevreden over advies, product en service. Direct de batterij laten vervangen, er ontstond een technisch probleem dat keurig onder garantie werd opgelost. Opvallend is de goede sfeer, vriendelijkheid en bereidheid het voor de klant perfect te doen. Ze hebben alle tijd voor je, zelfs al staan er uiten mensen geduldig te wachten op hun kans aan de beurt te mogen komen. Alle lof! Menno

Menno Kooistra

Transparante en eerlijke service

5,0 rating
13 augustus 2019

Helaas had onze hond flink in de iPad gebeten. Mobieltjes en Zo was de hele tijd erg transparant in hun werkwijze en de kosten. Gelukkig konden ze hem repareren! Later was er nog iets met het scherm en dat hebben ze met super goede en voordelige service opgelost. Wij zijn zeer tevreden!!

Pauline Siemensma

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Pauline,
Hartelijk dank voor je review en de lovende woorden. Hier doen we het ten slote voor.
Team Mobieltjes en Zo

Ik heb hier een nieuwe iphone xr gekocht, mijn ervaringen zijn:

5,0 rating
4 augustus 2019

Mobieltjes en Zo, waar klantvriendelijkheid, hulpvaardigheid met adviezen en uitleg heel gewoon is.
Als je hier bent geweest, weet je waar je de volgende keer een telefoon gaat kopen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze, Winkelier van het jaar 2019 Drenthe zijn geworden in de categorie telefoon winkels. Succes gewenst met jullie winkel.

-Mente

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Mente,
Hiervoor doen we het!
Veel plezier met u iPhone XR en tot een volgende keer.
Team Mobieltjes en Zo

Een Samsung A10 gekocht. Alle benodigdheden keurig overgezet, prima uitleg gegeven.

5,0 rating
8 juli 2019

Ik ben nergens zo`n klantvriendelijkheid tegengekomen als bij de mensen van dit kleine bedrijf.
Wat een service!

Maarten Visser

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Maarten,
We hebben het graag gedaan.
Veel plezier van de A10 en tot een volgende keer
Team Mobieltjes en Zo

Perfect!

5,0 rating
8 juli 2019

Wat een toppers Ricardo en Niek. Helpen je overal bij. Geven goede adviezen en kunnen ook nog meerdere dingen tegelijk. Super team, prima zaak!

Sylvia

Antwoord van Mobieltjes en Zo

Beste Sylvia,
Bedankt voor de lovende woorden
Veel plezier ervan en tot een volgende keer
Team Mobieltjes en Zo

5 sterren voor Mobieltjes & Zo

5,0 rating
28 mei 2019

Mobieltjes en Zo heeft het karakter van een oude vertrouwde dorpswinkel. Vriendelijk en hulpvaardig personeel en technisch zeer sterk. De winkel heeft een hoge gunfactor. Mijn volgende telefoon koop ik weer bij hen.

Jan

Goed geholpen

5,0 rating
30 april 2019

Goed en snel geholpen. Ga hier zeker vaker heen.

Jasper

Aanrader

5,0 rating
12 maart 2019

Bij dit bedrijf een Apple Watch 3 gekocht. Vriendelijk, snelle levering met DHL. Goede ervaring. Aanrader.

Leo in t Veld
4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (Gebasseerd op 67 recensies)
Uitstekend90%
Goed10%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Schrijf hieronder jouw recensie