Wij zijn geopend voor Pakketjes, Click & Collect en Reparaties. Lees meer

Reviews

Reparatie Samsung S9

Rated 5 out of 5
15 april 2022

Na een val van mijn drie jaar oude Samsung S9 bleek de volume knop (-) geblokkeerd te zijn. Na een herstart boot de telefoon in Veilige Modus en kan dus niet veel meer behalve bellen en SMS-en. Niet fijn. Toch bleek reparatie goed te doen van deze ‘glazen telefoon’. Helemaal uit elkaar en knoppen/printplaatje vervangen. In 24 uur tijd weer een goed werkende telefoon voor 30 euro. HULDE voor de goede service.

R. de Haas, Assen.

Telefoon scherm (intern) kapot.

Rated 5 out of 5
24 november 2021

Geweldige service!! Ze herkennen gelijk het probleem en zijn zeer klantvriendelijk! Ik raad het iedereen aan om hier heen te gaan. Ze denken met je mee! Mijn telefoon heeft in een half jaar tijd al best wat gekost kwa reparaties. Toen kwam ik bij Mobieltjes en Zo terecht en had ik een nieuwe voorscherm nodig. De achterkant was niet nodig, maar ze waren zo vriendelijk om deze cadeau te geven, zodat ik een telefoon had die zowel als voor en achterkant de zelfde kleur heeft nu. Dat waardeer ik enorm!

Melissa

Inruil Iphone en aanschaf Apple Watch

Rated 5 out of 5
18 november 2021

Afgelopen week een Iphone 11 ingeruild na aanschaf van een Iphone 13. Omdat ik ook een Apple Watch wou heb ik bij inleveren van de 11 de AP 7 aangeschaft. Dit verliep allemaal vlekkeloos via de mail. Snelle reactie, en de afspraken werden netjes na gekomen. Ben dan ook zeer tevreden over de aankoop en het contact met Ricardo. Top!

Dick

IPhone X achterkant gesneuveld

Rated 5 out of 5
12 mei 2021

IPhone X gebracht voor reparatie achterkant .keurig volgens afspraak vervangen ,door eigenaar perfect geholpen en regelde ook nog een juiste type hoes en glasplaatje voor de voorkant .top service ga zo door !

Bouke Norg

Super

Rated 5 out of 5
26 februari 2021

Bij toeval ontdekt, telefoon besteld en de volgende dag in goede staat ontvangen. Ik werd nog gebeld door iemand van de winkel om e.e.a te verifiëren over mijn bestelling, wat een topservice!

Aileen Pattiwael

Simkaartje diep verborgen en weer terug

Rated 5 out of 5
8 februari 2021

Mijn Samsung S7 kwam de winkel in met een gebroken lade voor de simkaart. Die zat dus diep verstopt in het toestel. En helemaal vast. Niet terug te halen. Dus naar Ricardo om een oplossing te vinden. Het toestel is op de ‘bakplaat’ gelegd, open gemaakt en met heel veel geduld en gepeuter is het sim-kaartje verwijderd. De prijs? Fantastisch! Hartstikke goede service van de telefoonwinkel in Assen die wat mij betreft nog lang mag blijven!

Robert

Een 2e hands Samsung Galaxy A8 gekocht

Rated 5 out of 5
15 oktober 2020

Ze wouden alles overzetten van mijn oude mb naar de Samsung A8..
Maar ik was mijn pincode kwijt en de oude wou niet meer aan..
Maar wat een geduld hebben ze, na een dik uur en een eindje wandelen kwam mijn pincode weer boven..
Ze hebben het voor elkaar gekregen ondanks dat de oude constant uit ging.
Gelukkig alle inhoud van mijn oude toch over kunnen zetten..Echt een aanrader Toppers zijn jullie..erg klantvriendelijk..

Johanna

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
25 september 2020

Vanmiddag nieuwe beeldscherm laten plaatsen op mijn IPhone. Super netjes en snel gedaan. Vriendelijk en vakkundig personeel. Echt een aanrader.

Andre

Mijn Apple Mac lijkt wel nieuw

Rated 5 out of 5
9 april 2020

De laatste tijd verliep op mijn Mac heel traag.
Ik vernam dat Mobieltjes en Zo mij hiermee zou kunnen helpen. En dat deden ze !!
Het lijkt nu weer een nieuwe Mac.
Geweldige service! Bedankt!

Theo

Top

Rated 5 out of 5
2 april 2020

Vandaag telefoon ingeruild en nieuwe gekocht .
Super geholpen en nette inruilprijs gekregen .
Helemaal top

Bas Bartholomeus
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (Gebasseerd op 77 recensies)
Uitstekend91%
Goed9%
Voldoende0%
Matig0%
Slecht0%

Schrijf hieronder jouw recensie