Professionele reparaties van Smartphones en tablets in assen

Bent u met uw auto over uw smartphone heen gereden, heeft u de telefoon in de wc laten vallen of heeft de hond uw tablet stuk gebeten? Mobieltjes en Zo maakt het. Mocht u toch een gevalletje ‘niet te repareren’ hebben dan betaalt u niets. Wij werken volgens de NO CURE NO PAY methode.

Mobieltjes en Zo geeft jou altijd 3 maanden garantie op jouw reparatie. Ben je niet tevreden, dan zoeken de adviseurs van Mobieltjes en Zo altijd samen met jou naar een passende oplossing. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Kun je niet zo lang zonder jouwtoestel. Wij bieden je graag een leentoestel aan (Mits op voorraad).
Kunt je helemaal niet zonder jouw toestel? Plan dan een afspraak in en onder het genot van een bakje koffie wordt jouw toestel direct gerepareerd.

Weet je welk toestel je hebt? Hieronder kan je direct zoeken!

Welke reparaties doen wij allemaal?

Display Module - Origineel

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je. Indien je toestel ook andere schade heeft zoals een gebarsten achterkant, dan dienen wij deze verplicht ook te vervangen.

Display Module - Imititatie

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je. Indien je toestel ook andere schade heeft zoals een gebarsten achterkant, dan dienen wij deze verplicht ook te vervangen.

Glas Vervangen

Bij sommige apparaten zit het LCD scherm los van het glas. Voor deze apparaten is het dus niet nodig om het hele scherm te vervangen maar alleen het glas.

Batterij Vervangen

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

Achterkant / Behuizing vervangen

Een scheur in de achterkant van jouw telefoon of tablet? Wij kunnen de bij vele modellen het glas vervangen. Is dit niet mogelijk dan vervangen wij de gehele behuizing van jouw apparaat.

Power Knop Vervangen

Gaat je telefoon niet meer aan als je op de aan-, powerknop drukt? Dan is er een grote kans dat deze kapot is en dan vervangen moet worden.

Volume Knop Vervangen

Kan je het volume niet meer aanpassen met de knoppen maar wel via jouw besturingssysteem? Dan kan het best zijn dat de volume knoppen kapot zijn.

Microfoon Vervangen

Kunnen andere mensen je niet meer goed verstaan of horen ze je niet meer? Dan kan het best zijn dat jouw microfoon niet goed meer is. Test altijd of jouw microfoon wel werkt met luidspreker, dit is een andere microfoon en kan je mee uitsluiten of het een

Oplaadpoort Vervangen

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

Luidspreker Vervangen

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speakertje waar je geluid hardop uit komt? Dit is vaak de speaker die aan de onderkant zit van je telefoon.

Oorspeaker Vervangen

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

Trilmotor Vervangen

Trilt je telefoon niet meer en is het geen instelling? Laat dan jouw trilmotor vervangen.

Camera VOOR Vervangen

De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.

Camera ACHTER Vervangen

Kies deze reparatie als een of meerdere achtercamera’s van je telefoon niet meer (goed) werkt. Voor Androids kunnen we in sommige gevallen individuele camera’s vervangen. Voor iPhones moeten we het gehele camera pakket vervangen.

Microsolderen

Sommige reparaties zitten op moederbord niveau. Wij doen deze reparaties alleen op aanvraag.