Google Pixel 7A 5G Ocean 128GB

Oorspronkelijke prijs was: € 529,00.Huidige prijs is: € 489,00.

Beschikbaar via nabestelling

Bij dit product wordt de Wettelijke Thuiskopieheffing in rekening gebracht.
Als je een nieuwe telefoon of tablet koopt, betaal je eenmalig de Wettelijk verplichte Thuiskopieheffing.

Iedereen mag voor eigen gebruik een kopie maken van auteursrechtelijk bescherm werk, zoals muziek en films. Met de Thuiskopieheffing worden de artiesten, auteurs en producenten hiervoor gedeeltelijk gecompenseerd. De heffing is dan ook Wettelijk Verplicht.

Product Omschrijving

Wil jij graag een Google Pixel telefoon? Dan is hier de Google Pixel 7a! Deze telefoon is een compacter en betaalbaardere telefoon die veel te bieden heeft. Zo heeft dit toestel dezelfde processor en hetzelfde ontwerp als de reguliere Google Pixel 7-serie, een camera met een hoge resolutie, als eerste de laatste Android-updates en batterij die heel de dag meegaat. Meer weten? Lees dan snel verder!

Krachtige processor

De Google Pixel 7a heeft dezelfde Tensor G2-chip als de Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro. Hierdoor is de telefoon sneller, zuiniger en veiliger als zijn voorganger, de Google Pixel 6a. De chip gebruikt Artificial Intelligence voor beter geluid bij telefoongesprekken, een lange batterijduur en een ongekend hoge foto- en videokwaliteit.

Scherm en design

Het 6.1 inch OLED-scherm van de Google Pixel 7a past in je broekzak, maar is ook groot genoeg om een aflevering van je favoriete serie op te volgen. Met een verversingssnelheid van 90 Hertz heb je niet snel last van haperende beelden. Het OLED-scherm zorgt ervoor dat zwarttinten op je scherm ook echt zwart zijn.

Het design van de Google Pixel 7a is hetzelfde als de andere toestellen in de Pixel 7-serie. Het eerste wat opvalt is de camera aan de achterkant. Zo is deze ‘balk’ mat, terwijl de rest van het toestel glimmend is. Het toestel is daarnaast duurzaam, met een IP 67-score voor water- en stofbestendigheid.

Vernieuwde hoofdcamera

Een grote verbetering van de Pixel 7a is de camera. Zo heeft de hoofdcamera maar liefste 64 megapixels. Hiermee maak je eenvoudig professionele foto’s. Met de andere camera op de achterkant, de ultragroothoekcamera, leg je makkelijker meer vast in één foto. Denk aan grote gebouwen of een groepsfoto.

Zit er iets storend in je foto wat je liever weg wilt hebben? Dat kan makkelijk met de Magische Gum-optie, een van de vele AI-functies die Google biedt voor de camerasoftware van de Google Pixel 7a. Fan van selfies? Met de 13 megapixel frontcamera maak je de mooiste.

Batterij en updates

De Pixel 7a heeft een batterijcapaciteit van 4385 mAh. Dankzij Aangepast batterijgebruik kan deze Pixel meer dan 24 uur meegaan. Wil je het nog langer volhouden? zet dan Extreme batterijbesparing aan om je Pixel tot 72 uur in leven te houden. Opladen kan zowel met 18 Watt oplader. Je kunt ook draadloos opladen.

Omdat Google zelf Android ontwikkelt, krijgen de Google Pixels als eerste de nieuwste software-updates. Daarnaast belooft Google bij de Google Pixel 7a drie jaar aan Android-updates en vier jaar aan beveiligingsupdates. Zo kun je even vooruit met deze telefoon.

Toestel Specificaties

Extra informatie

Filiaal

Kleur

Model

Opslag

Staat

Verpakking